Magic circle Pilates

WAT IS EEN PILATESRING?

Een Pilatesring is opzij voorzien van twee handgrepen. Hij kan tussen de handen worden geplaatst om met het bovenlichaam te werken, maar ook tussen de dijen om de adductoren te ontwikkelen.

 

WAAROM MET EEN PILATESRING WERKEN?

De Pilatesring is een volwaardig accessoire waarmee je snel vooruitgang boekt. Waarom is hij zo doeltreffend?

 

1. JE SPIEREN IN DE DIEPTE VERSTERKEN

De Pilatesring is een weerstandsring waarmee je talrijke oefeningen voor je bovenlichaam, taille en je benen kunt uitvoeren. Door het veerkrachtige weerstandsysteem worden de spieren volledig getraind. De herhaalde bewegingen en uitgeoefende druk helpen je om je lichaam in de diepte aan te scherpen en te versterken, op een doelgerichte manier.

 

2. EEN STRAKKER EN SLANKER LICHAAM OP EEN ZACHTE MANIER

Je hoeft niet af te zien voor een slank en strak lichaam! Met de Pilatesring werk je moeiteloos aan je figuur. De talrijke voorgestelde bewegingen zijn niet belastend voor je lichaam. Niets is beter dan op je gemak opnieuw te beginnen met sporten.

 

3. EENVOUDIGE EN GEVARIEERDE OEFENINGEN

De talrijke oefeningen die met een Pilatesring mogelijk zijn, voorkomen eentonigheid. Naargelang je stemming en de spieren die je wilt trainen, kan je variëren door van oefening te veranderen: armen, borst, taille, dijen, billen...

BTW-ID: NL001986433B52

Kvk nr: 27316229

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

2020 made by Pilates by Mies